Met arrangementen kunnen wij voor een groep een op maat gemaakt voorstel maken. Hierbij zijn tal van varianten te bedenken. 

Hieronder vindt u daarvan één voorbeeld. 

Arrangement “Dagje vliegveld Teuge” 

U wordt ’s morgens ontvangen in het restaurant Take-off met een kopje koffie of thee en appelgebak. Na de ontvangst laten wij u in een korte video zien het ontstaan van vliegveld Teuge. In deze video vertellen wij u ook hoe het vliegen op Teuge is begonnen en hoe het tegenwoordig gaat. Na deze video volgt er een presentatie waarin wij u met behulp van video’s, foto’s, plaatjes en verhalen een goede indruk geven hoe het vliegen de afgelopen honderd jaar is veranderd.    

Na een uitgebreide lunch starten wij de middag met een rondleiding over het vliegveld Teuge. Wij geven u dan een interessant kijkje achter de schermen van de bedrijven en verenigingen op het vliegveld Teuge. Hiertoe maken wij gebruik van onze 16 persoonsbus. Wij bezoeken o.a. E-Deck (elektrisch vliegen), de zweefvliegvereniging, het Nationaal Parachutecentrum, een onderhoudsbedrijf, etc.

Na de rondleiding eindigt het programma en kunt u bijvoorbeeld nog een drankje nemen bij het restaurant Take-off en nagenieten van een bijzondere dag. 

Heeft u interesse in dit arrangement dan kunt u hier uw aanvraag indienen.