Rondleidingen

Algemeen

Wat is er allemaal te doen op vliegveld Teuge?

Deze rondleiding geeft een interessant kijkje achter de schermen van bedrijven en verenigingen die hier met de luchtvaart bezig zijn. We laten u bezienswaardigheden van vliegveld Teuge zien en hebben toegang tot locaties waar u gewoonlijk niet zomaar binnen kan komen. U krijgt uitleg over hoe luchtvaart werkt en wat daar allemaal bij komt kijken. In de periode dat wij rondleidingen verzorgen zijn het zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen naast elkaar actief en het is bijzonder omdat dit van zo dichtbij te mogen meemaken.   

Het programma bestaat uit:

  • Welkom en korte introductiefilm
  • Rondgang met een gids langs de bezienswaardigheden van vliegveld Teuge
  • Gezamenlijke afsluiting

NB: Voor het vervoer op het vliegveld gebruiken wij een kleine passagiersbus.

Rondleidingen

U kunt vanaf 1 april tot en met 30 september altijd boeken op woensdag of zaterdag. De rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ca. 1 uur. De minimale leeftijd is 12 jaar en de maximale groepsgrootte is 15 personen. De bijdrage is € 10 p.p. indien u deze online betaald en € 12 p.p. indien u deze later ter plekke betaald. 

Wilt u op een ander tijdstip en/of dag een rondleiding boeken neem dan even met ons contact op en wij kijken wat wij kunnen afspreken.

Groepsrondleidingen

Wil je met een speciale groep een persoonlijke rondleiding? Dat kan! Deze groepsrondleidingen kunnen wij het gehele jaar voor u op maat maken. Een gids begeleidt de groep (max. 15 per rondleiding). Neem contact met ons op en wij bepalen samen hoe de rondleiding er gaat uitzien.

Boekingen

U kunt hier uw boeking maken en daarbij aangeven met hoerveel personen u komt.

Betaling

U kunt na uw boeking hieronder uw betaling doen van € 10 per persoon. Na betaling ontvangt u van ons de bevestiging. Ook kunt u later betalen nml. voor aanvang van de rondleiding en dan is de bijdrage € 12 per persoon.

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
23
-
Geboekt
23
-
In behandeling

Aantal kaartjes*:

Tijdsblokken*:

0.00

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Opmerkingen:

captcha